Відома українська співачка, кума популярного виконавця Михайла Хоми (Дзідзьо), любителька різних порад та великої кількості гумору в житті Оля Цибульська, яка на шоу одного з українських телеканалів, а точніше на "червону доріжку" прийшла у сукню з екстремальним декольте, продовжує дивувати фанатів новинами з дуже бурхливого життя народної улюблениці.

Цього разу співачка розповіла, як це їхати майже 17 годин у автомобілі з дітьми. Добре, що за кермом був її чоловік, з яким Оля навіть пожартувала на пікантні теми.

Про це стало відомо завдяки Stories Олі Цибульській у мережі Instagram.

Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram
Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram

"Я мостилася хвилин 20, думаю, як записати гарний сторіс. Але на всіх я виглядаю, як чмо, тому що ми всю ніч їхали. Потрібно привести себе в порядок, щоб люди ввечері побачили те, що бачили на афіші. А потім виспатися", - розповіла Оля Цибульська про свою дорогу та підготовку до нового виступу.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram
Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram

Також в одній історії Оля Цибульська розповіла жарт, який звучала так: "Ми тут із чоловіком поговорили, скільки у мене було чоловіків. Він запитує, скільки у мене було чоловіків. Я відповідаю – вісім. Він запитує – я означає дев'ятий? А я кажу ні, ти був третім.

Нагадаємо, у Олі Цибульської вивалилася "булочка" і пішли хвилі у супер тугому костюмі: "Зніміть це негайно".

Раніше повідомлялося, Оля Цибульська зізналася, чим займалася всю вагітність: "Чоловік почав забирати, а я люблю дати газу".

Також, зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька записала "розпакування" на саму себе: "Червоний ніс, собача шерсть...".