Світлана Лобода якось показувала фрагмент із минулої пресконференції у Литві, прокоментувавши неприємну ситуацію з МЗС Литви.

Потім вона відверто заявила, що щодня після пробудження або перед сном дякує Богові за те, що кожен новий прожитий день. А зараз Світлана продовжила ділитися фрагментами концертів з усіх куточків світу. І в Telegram, і в Instagram вона зафіксувала той самий момент, коли вона виконує нову пісню "Города".

Світлана Лобода. Фото: скрін youtube
Світлана Лобода. Фото: скрін youtube

Вона написана російською мовою, що спровокувало появу ботів та "шанувальників" із країни-окупанта.

***

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Пусть даже нас с тобой
Розлучат города
Я тебя никому
Я тебя никогда
Не отдам

***

Користувачі з Росії співають чергову пісню, що Світлана така собі патріотка України, адже продовжує використовувати російську мову.

"А що зал не покажете? Нема нікого? Німці вдавляться квитки купувати", " А що російською то! Співай своєю мовою! А то захаяли нашу Росію!", "Чому співаєш мовою ворогів, тобі це вигідно використовувати наших композиторів", "Навіть війна, через яку так "плакала" не змінила репертуар української співачки", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Світлана Лобода заговорила про справжнє кохання і свою людину: "Ми недосконалі"

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода проїхала місцями сили у пошуках допомоги: "Просила Всевишнього..."

Знай.uа писав, Світлана Лобода знайшла, кому сказати "дякую" за роботу: "Завжди поруч"