Ведуча програм "Світське життя", "Голос країни" Катерина Осадча якось засудила українців у Європі, які навіть у День пам'яті жертв голодоморів не змогли втриматися від публікації "радісних" кадрів того, як мирно і добре живеться на Заході, поки що на них Батьківщині триває війна .

Зараз вона подякувала Збройним силам України за те, що щодня ми можемо прокинутися. І превентивно попросила блогерів і простих громадян відмовитися... або хоча б почекати з розповідями про важкий кінець року, про емоційні гойдалки. Бо це нічого не змінить. І таке переживає абсолютно кожен.

Катя Осадчая, фото: Знай.ua
Катя Осадчая, фото: Знай.ua

"Це все не так важливо, як те, що наші хлопці роблять все, щоб був ще один наш день", - пише Катерина Осадча у публікації.

На знімку вона постала, сидячи в машині і дивлячись кудись убік, у білій курточці.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Катерина Осадча, фото: Instagram
Катерина Осадча, фото: Instagram

"Згодна з кожним словом! Низький уклін нашим Захисникам і всім, хто їх підтримує!", "Дякую вам за вашу невтомну роботу, віру та допомогу українцям", "Цілком згодна з кожним словом!", "Чекаємо на нашу перемогу! Дякую захисникам!", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Катя Осадча нагадала, як уміє покуражитися і в той же час старанно працювати: "Творчі натури"

Як повідомляв "Знай.uа", Катя Осадча здалася без макіяжу, ось що бачить Юра Горбунов вранці: "Справжня..."

Знай.uа писав, Катя Осадча засмутилася через сина Юра Горбунова: "Коли ми тільки спостерігаємо"