Університет культури завжди був і залишається флагманом із запровадження інновацій у навчальний процес. Це потужна освітня корпорація із сучасними мультимедійними технологіями, лабораторіями та європейським студентським сервісом.

Яскравим підтвердженням цього стало відкриття у вузі високотехнологічного павільйону, лабораторії майбутнього SPACE-STUDIO Поплавок .

Креативний простір для студентів призначений для фото- та відеозйомок телевізійних проектів, музичних кліпів, Тікток. Нові технології дозволяють реалізувати різноманітні проекти та втілити будь-які ідеї.

Поплавський. Фото: Instgaram
Поплавський. Фото: Instgaram

Михайло Поплавський , презентуючи студентам студію, наголосив, що місія університету культури — вести за собою креативну, амбітну та перспективну молодь, яка творитиме найновішу історію України!

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти
Показати ще

Ми об'єднали найпрогресивніших та найталановитіших студентів країни та створили всі умови для реалізації їх творчих амбіцій. Розробили Інноваційний Діджиталізований Університет, який увібрав найкращі спеціальності! Дякуємо за ваш вибір, довіру та визнання! — зазначив Поплавський.

Поплавський. Фото: Instgaram
Поплавський. Фото: Instgaram

Як стало відомо, кількість вступників до університету культури у 2022 році зросла більш ніж на 50% порівняно з минулим роком. Це є результатом вдалої маркетингової стратегії, іміджевої комунікації та зіркового професорсько-викладацького складу університету.

Поплавський. Фото: Instgaram
Поплавський. Фото: Instgaram

До речі, за результатами рейтингу університет культури є лідером Топ-10 найкращих закладів вищої освіти культури та мистецтв України другий рік поспіль (2021/2022 рр.).

Найкращі заклади вищої освіти культури та мистецтв України

Скриншот інфографіки
Скриншот інфографіки

Вступна кампанія 2022 року в умовах воєнного стану була непростою, і ми впоралися з цим завданням, і це є нашою спільною перемогою на освітньому фронті, — сказав Поплавський.

Михайло Поплавський додав, що зараз ситуація на освітньому ринку – стабільно напружена . Але у них достатньо досвіду та можливостей, щоб ефективно працювати та відповідно реагувати на виклики часу.

Стратегічну ініціативу, яка заснована, потрібно потужно розвивати, ми не повинні зменшувати темп, планку піднято дуже високо. Успіху досягає той, хто на кілька кроків випереджає час, – підкреслив Михайло Поплавський.

Поплавський. Фото: Instgaram
Поплавський. Фото: Instgaram

2023 рік ректор ЗВО проголосив Роком інновацій в університеті культури та презентував присутнім у залі стратегію розвитку з цілями та діями, серед яких:

  • запровадження модернізованих освітніх програм;
  • диджиталізація освітнього процесу – Університет у смартфоні;
  • створення бази відеолекцій;
  • автоматизація університету культури через SRM-систему;
  • запуск метавсесвіту та VR-освіти;
  • тримати курс створення університету майбутнього.

Поплавський. Фото: Instgaram
Поплавський. Фото: Instgaram

— Університет культури чекає амбітних, талановитих, неординарних та креативних абітурієнтів 2023. Сьогодні успіху досягають ті, у кого є внутрішній потенціал, стрижень, характер, мета та воля до перемоги! Саме це формує образ студента університету культури! — зазначив Михайло Поплавський.

Поплавський мріє, щоб в Україні було модно навчатися в українських університетах, аби талановиті, успішні молоді випускники вишів залишалися в Україні!

Успішні українці — успішна Україна! Тримаємо разом українську хвилю! — зазначив Поплавський.