Відомий український гуморист, шоумен та ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору розповів про незвичайну ситуацію серед вулиць Києва. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дядя Жора обожнює дарувати гарний настрій українцям, особливо у такий непростий період як зараз. Він активно веде свою сторінку в соцмережі і регулярно викладає прості, веселі ролики, що змушують хоч трохи посміхнутися.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube
Дядя Жора. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Дядя Жора вийшов на зв'язок із шанувальниками, крокуючи зимовою вуличкою у столиці. Гуморист поділився, що під час прогулянки його охопило почуття, що хтось іде за ним. Він почав акуратно вдивлятися і зненацька виявив "зловмисників".

"Коротше, йду вулицею, дивлюсь краєм ока, хтось поруч йде. Придивився, все нормально, це щоки", - пожартував гуморист.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Шанувальники посміялися з жарту гумориста і трохи з його зимового образу.

"Шапка жіноча, не?", "Все нормально!", "Яка некрасива жінка", "Мене вони теж весь час переслідують", "У мене теж таке", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дядя Жора показав, чого хочуть жінки від чоловіків його віку: "Купиш генератор – твоя".

Також наш портал інформував, зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко поділився з українцями "інструкцією" на випадок відключення світла: "Всі свічки за упокій".

Крім того, ми писали, Дядя Жора спіймав "босоногу" дружину на гарячому - виробляється немов школярка: "Іди шкарпетки купи..."