Відомий український гуморист, імпровізатор "Improv Live Show" та актор "Жіночого кварталу" Володимир Шумко з'явився в одному із кумедних фрагментів у TikTok.

У цей момент він був у колі інших гумористів, включаючи Олександра Машлятіна та ще кількох акторів з "Ліги сміху". Він нагадав усім, що річка Дніпро, яка протікає через Київ, Запоріжжя, Кіровоградську область тощо, "зрадник". Вова зробив такий висновок через те, що частина річки знаходиться і на території Росії.

Вова Шумко. Фото: скрін youtube
Вова Шумко. Фото: скрін youtube

— А ви знаєте, що у Смоленську Дніпро тече?

"Починається десь там?", "Від Дніпра я такого не очікувала" , - жартують коміки.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

"Скажи? Зрадник, бл*ть. Дніпро, ти... є щось у голові?", - зазначив Володимир Шумко.

Ось так із простого жарту можна добути кумедну "зраду", до якої, звичайно ж, не потрібно ставитися серйозно.

"Зрада" Дніпра, скріншот: Youtube
"Зрада" Дніпра, скріншот: Youtube

"Так Смоленськ - це тимчасово окупована територія Білорусі", "А саме в селі Полібіне, все дитинство там провела у бабусі. А поряд відоме селище Бородіно (битва під Бородіно)", "Від Дніпра я такого не чекала", - пишуть користувачі коментарях.

@jabagaduka

Новий випуск "ПРЄВЄНТІВНИЙ УДАР" нв ютуб каналі "ЖАБАГАДЮКА". Посилання в описі @ @Вова Шумко #шумко #левинаджипі #improvliveshow #тріорізні #прєвєнтівнийудар #жабагадюка

♬ оригінальний звук - ЖАБАГАДЮКА

Нагадаємо, Вова Шумко з Improv Live Show дав пораду, як не збожеволіти цієї зими: "Шукати світло"

Як повідомляв "Знай.uа", Вікторія Булітко з "Дизель шоу" показала беззмовну зброю проти неадекватних сусідів: "Продовжуємо бити"

Знай.ua писав, зірка "Квартал 95" Юрій Ткач разом з дочкою і дружиною одяглися камуфляжу, щоб підтримати ЗСУ: "Крок до перемоги"