Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, як разом із Олею Поляковою створювала гучну програму "Дорослі дівчата".
На своїй сторінці в соцмережі Instagram Єфросиніна зізналася, що ідея створення шоу належить Поляковій. Однак спочатку телеведучій не дуже сподобалася ідея співачки.

"Однажды мені подзвонила Оля Полякова. І сказала: "Ми маємо зробити своє шоу! Про всі жіночі теми!" Я відповіла: "Ні за що! Таких шоу мільйон! Плюс ти дзвониш у локдаун - ми обидві вільні, а що буде, коли знову почнеться робочий розрив, і наші менеджери будуть вбиватися у пошуках можливих дат для зйомок?", - розповіла Єфросиніна.

Фото зі сторінки Маші Єфросиніної
Фото зі сторінки Маші Єфросиніної

Однак Оля Полякова вирішила не здаватися і вмовила Машу Єфросиніну на створення "Дорослих дівчаток". І все-таки співачка не прогадала, перший випуск спільного шоу подивилося два мільйони людей. А сумарно всі випуски за три місяці набрали понад шість з половиною мільйонів переглядів.

Фото зі сторінки Маші Єфросиніної
Фото зі сторінки Маші Єфросиніної

"І я вже тримаю нашу першу з Олею Поляковою нагороду в руках! "Найкращий YouTube проект року"! Голова кругом, нога у лютому розрізі, декольте стрімке - проект безперечно вивів мене із закупорки у всіх сенсах! Олечко моя, шкода, що ти не змогла бути, я знаю, що ця нагорода не менш важлива для тебе! Як круто, що ми ризикнули!"

Фото зі сторінки Маші Єфросиніної
Фото зі сторінки Маші Єфросиніної

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Нагадаємо, що "Дорослі дівчата" Маша Єфросиніна та Оля Полякова поміркували про зради між чоловіками та жінками: "Чи є різниця?".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова прийшла наостанок у гості до грузинських друзів на застілля з котлетами та пюре: "Так раді, що я їду".