Відома українська виконавиця Оля Полякова відповіла на чутки, що вона розлучилася зі своїм чоловіком бізнесменом Вадимом Буряковським. Чи трапилося щось між ними, зірка розповіла у новому випуску "Дорослі дівчатка".

Оля Полякова заявила, що почали ходити чутки про її розставання із чоловіком. Вона наголосила, що їхні стосунки не можна назвати ідеальними. Сварки між ними звичайна справа, особливо через те, що вони борги жили порізно через війну.

Оля Полякова з чоловіком, фото з Instagram
Оля Полякова з чоловіком, фото з Instagram

Я не розумію, звідки ці ноги взагалі ростуть. І моєму Вадику задавали питання його друзі: ви що розлучилися? Хтось пустив цю чутку. Сказати, що в нас ідеальні, класні стосунки, найкращі, ніж до війни – ні. Це 100% неможливо сказати. Ми звикли один від одного. Ми колись сьогодні сходимося разом на одній території сваримося страшно. Сваримося так, що просто не може один одного витримувати. Тому що ми звикли жити на відстані Оля Полякова

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Оля Полякова додала, що попри всі складнощі та проблеми вона не збирається розлучатися з чоловіком, принаймні поки що.

Я не розлучилася і не збираюся, тому харе розпускати ці чутки! Оля Полякова

Раніше портал Знай повідомляв, Оля Полякова обурилася передноворічним турботам, які не кожен винесе: "Не дуже позначається на психіці".

Також наш портал інформував, Оля Полякова вперше розповіла, як брехнею мало не угробила дочка Машу: "У неї не було цього діагнозу".

Крім того, ми писали, улюбленець Приходько Олег Машуковський примчав на допомогу до спітнілого Артема Пивоварова: "Рідний..."