Відомий співак, переможець "Х-Фактора", учасник шоу "Танці з зірками", а також представник України на щорічному конкурсі "Євробачення" Mеlovin (Костянтин Бочаров) часто ділиться чимось у Instagram, де за його життям стежать понад 230 тисяч людей .

Тиждень тому відбувся довгоочікуваний концерт виконавця у Києві, на якому він вирішив знатно потролити росіян, переробивши хіт усіма відомою Алли Пугачовою під назвою "Живи спокойно, страна!". Melovin трохи переробив цю пісню і тепер вона звучить, як "Гори спокійно, русня".

Melovin, фото: Instagram
Melovin, фото: Instagram

"Пройшов рівно тиждень після концерту в Києві і я такий вдячний Всесвіту, що він подарував мені всіх вас! Подарував можливість змінювати і реалізувати своє бачення поп-музики та фешн культури в ній. неймовірних зустрічей, нових музичних релізів та емоцій, скільки того, чого потребуємо", - пише Melovin у публікації.

"Культурна пральня" також зазначає, що обрану пісню можна слухати виключно у варіанті Melovin... і не в оригіналі.

Популярні новини зараз
Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

"Як же хочеться почути цю пісню наживо. Тому що це розрив. Сподіваюся скоро буде концерт у Львові чи в області", "Жесть, як це круто. Хочу студійку", "Любимо тебе і твою команду настільки, що й словами не описати", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Mеlovin зізнався, як він за допомогою пісень може "вилікувати" українців: "Нічого не завадить"

Як повідомляв "Знай.uа", Mеlovin знайшов чим "похвалитися" під час війни: "Укриття, генератори..."

Знай.uа писав, Melovin розповів про "колишнього-мудака", Ліза Русіна була поруч: "Це роги"