Українська співачка, переможниця проекту "Шанс" та одна з експертів шоу "Співають всі" Наталія Валевська завжди була дуже активною в соцмережах, а з початком війни бажання показувати все шанувальникам лише побільшало. У Instagram на зірку підписано близько 115 тисяч людей.

Наталія Валевська показалася шанувальникам у святковому вбранні, на фоні ялинки, прикрашеної до Нового року. Вона підібрала чарівний образ - блискучу сукню із спокусливим вирізом на спині та нозі, а також з бахромою у вигляді пір'я на рукавах.

Скріншот із Instagram, Наталія Валевська
Скріншот із Instagram, Наталія Валевська

А ось на її шиї красувалася копія відомого ювелірного виробу "Серце океану", яке носила героїня Кейт Уінслет у легендарному фільмі "Титанік".

Також артистка не забула подякувати енергетикам за їхню старанну працю та за те, що в будинку кожного українця є світло, навіть якщо тимчасово. А окупантам, як вона заявила, не вдасться зіпсувати свято своїми нескінченними обстрілами.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

"І хоч орки завзято намагаються залишити нас без нього на свята, це нас не злякає, головне, що світло є всередині кожного з нас 🤍" - ​​написала Наталія Валевська.

Раніше ми писали про те, що Наталія Валевська розповіла, як в Одесі вирує життя, незважаючи на обстріли та темряву: "Незламний дух"

Як повідомляв Знай.ua, Арсен Мірзоян став кажаном без Тоні Матвієнко, навколо Геракли: "Було, а тут ще ні"

Також портал Знай.ua писав, що Наталія Валевська прикінчила путіна у скроню, втіливши мрію українців: "Знищувати головного ворога"