Відома українська модель Даша Астаф'єва продовжує радувати шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Зараз вона нагадала про те, що наближаються свята... хоча одне з них уже пройшло – Різдво. Даша вирішила подарувати подарунки разом зі своїми собачками, заявивши, що її дуже підтримують зізнання та поради під її публікаціями.

Даша Астафьєва. Фото: скрін youtube
Даша Астаф'єва. Фото: скрін youtube

Астаф'єва запропонувала українцям розповісти історію, як їх рятували домашні улюбленці під час повномасштабної війни.

"Від себе розповім, що мої Чіча і Пеппа, з початку всього жаху були дуже тривожні... але дуже слухняні. Я вже навіть і забула, що колись годинами шукала рудого бешкетника, або вигадувала покарання білої бестії... бо щоразу було її шкода", - пише Даша Астаф'єва у публікації.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Модель зазначила, що її собаки гріли її щоночі. І при цьому вони майже не грали, навіть порівнюючи з довоєнним часом.

Даша Астаф'єва, фото: Instagram
Даша Астаф'єва, фото: Instagram

"Ну за що ти мені дана, як диво? Дякую! Чича, Пепа і Фуфа виглядають просто бомбардовано в амуніції", "Ми точно своїх врятували, тому що довелося евакуювати всіх нас", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, "Летіть туди, звідки запускають": Даша Астаф'єва провела таємний ритуал з відлякування небесної загрози

Як повідомляв "Знай.uа", Даша Астаф'єва підтримала відомого письменника, військового Маркуса: що потрібно перестати робити

Знай.uа писав, Даша Астаф'єва перестаралася з відвертістю вбрання і засвітила трохи зайвого, чоловіки оцінили: "Ще з дитинства хотів"