Популярна та практично легендарна українська акторка, зірка десятків кінострічок, а також часта гостя численних інтерв'юерів та вже дуже активна блогерка Ольга Сумська, яка нещодавно показала собі в образі справжньої "Роксолани", продовжує активно підтримувати зв'язок зі своїми фанатами, навіть коли відключили світло.

Цього разу Ольга Сумська надихнулася своєю минулою роллю, яку виконала у новорічному мюзиклі разом із Андрієм Данилком. За її словами, цей уривок щось "новорічне та вічне".

Цей "легендарний" діалог опублікувала в Stories Ольга Сумська у себе в Instagram.

Stories Ольги Сумської, скріншот: Instagram
Stories Ольги Сумської, скріншот: Instagram

Одна з шанувальниць Олі Сумської вирішила додати небагато, хоч як це й не було б дивно у такий тривожний час, новорічного настрою та опублікувала уривок зі святкового мюзиклу "Вечори на хуторі біля Диканьки".

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Ось, який відбувся тоді діалог: "Я кажу, що повісився він, на тому дубі, за далеким озером. Ясно? - О так, так, а що ти, цікаво, робила там вночі, на дальньому озері? - Ой, що цікаво ти робила на тому мосту вночі стоячи?

Незважаючи на прем'єру картини у нульових, мюзикл "Вечори на хуторі поблизу Диканьки" і досі є негласним символом новорічної телепрограми сотень тисяч українців. Однак, через присутність у ньому багатьох так званих "зірок" Росії, ця робота може зустрітися українцями дуже холодно, і всім зрозуміло чому.

Нагадаємо, Наталія Валевська розповіла, як в Одесі вирує життя, незважаючи на обстріли та темряву: "Незламний дух".

Раніше повідомлялося, Сулеймане, ти де? Ольга Сумська нагадала українкам, як виглядає справжня "Роксолана".

Також, Оля Цибульська допомогла школярам не турбуватися про уроки - мами, навчайтеся: "Ніхто не скасовував...".