Дуже відома українська танцівниця та хореограф, зірковий тренер відомого шоу "Танці зі зірками" Катерина Кухар продовжує радувати своїх численних шанувальників у соціальних мережах. Лише у мережі Instagram у Катерини понад 330 тисяч унікальних підписників.

Цього разу зірка вирішила порушити тему стосунків зі своїми друзями, у цьому плані Катерина має вже повністю сформовану зрілу думку.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Катерини Кухар у мережі Instagram.

Публікація Катерини Кухар, скріншот: Instagram
Публікація Катерини Кухар, скріншот: Instagram

"Ми притягуємо у своє життя тих людей, які резонують з нашою енергетикою, які збігаються з нашим світосприйняттям, які бачать ті ж кольори і чують ту ж мелодію, що ниткою проходить крізь життя. Ми притягуємо людей, що звучать гарними акордами, а не ріжучою гамою, побудований на секундах.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

З такими близькими за духом – ми об'єднані спільною ідеєю, метою, енергетикою, аурою навколо і навіть побудовані нейронні зв'язки, які також збігаються в один ментальний візерунок. Це дар мати таких. Дарунок, знаходити таких людей. Отже, найкращий індикатор людини — це її оточення, яке поєднало життя. Правду кажуть: скажи мені, хто твій друг, і я скажу, хто ти»", - пише Катерина Кухар.

Нагадаємо, Ілона Гвоздєва з "Танців із зірками" в дивовижній сукні затаїла дихання напередодні свят: "Корпоративи".

Раніше повідомлялося, зірка "Танців зі зірками" Катерина Кухар "віддала" в полон частину себе: "Радю".

Також, Катерина Кухар підтвердила статус прізвища, приготувавши ідеальну дитячу пасту: "Що є в холодильнику...".