Відома українська співачка Джамала перед Новим роком подякувала всім шанувальникам, які уважно стежили за нею та слухали її пісні.

Джамала має велику армію шанувальників, саме тому вона часто ділиться з ними новими фото, відео, цікавими новинами з особистого та професійного життя, або ж своїми думками щодо тієї чи іншої теми на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Джамала, фото: Instagram
Джамала, фото: Instagram

Цього разу Джамала поділилася милим сімейним відео, де показала чоловіка та двох синів під свою нову пісню "Новий рік з тобою". У відео зірка показала свій сімейний ранок і як вони всі разом прикрашали новорічну ялинку. Сім'я, як ніколи, виглядає щасливою і радісною.

Фото зі сторінки Джамали
Фото зі сторінки Джамали

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року
Показати ще

Також перед Новим роком Джамала вирішила всім подякувати за те, що цілий рік слухали її пісні та були її відданими фанатами.

Фото зі сторінки Джамали
Фото зі сторінки Джамали

"Новий рік з тобою. Дякую всім, хто дивиться мій інста. Слухає мою музику. Співає мої пісні. Пише коментарі. Дякую вам за 2021. Я дуже хочу зустрітися з вами в 2222!!! Мені подобається ця ідея і зручно писати ”, - зазначила Джамала.

Фото зі сторінки Джамали
Фото зі сторінки Джамали

Нагадаємо, що Джамала розповіла, які "золоті гори" здобула за перемогу на Євробаченні: "Тримайте, вам такі інвестиції".

Раніше ми повідомляли, що Джамала загуляла із зірками Євробачення в Європі, поки чоловік за тисячі кілометрів: помітили в обіймах шведського красеня.