В одному з випусків 2020 року, у шоу "Хто зверху?" на "Новому каналі" воювали між собою чоловіки (Сергій Притула, Дмитро Комаров, Євген Кошовий та Влад Яма) та жінки (Леся Нікітюк, Олена Шоптенко, Олександра Кучеренко та Настя Каменських).

Практично у фіналі, у шостому раунді, під назвою "Правда чи брехня", учасникам потрібно було розповідати один одному факти про себе, щоб інші відгадували - чи справді таке було у їхньому житті.

Олена Шоптенко, скріншот: Youtube
Олена Шоптенко, скріншот: Youtube

В останній парі Олена Шоптенко запитала Євгена Кошового, чи має вона статус заслуженого артиста Грузії. А він, у свою чергу, поцікавився, чи вірить танцівниця, що в якийсь момент стався курйозний момент із ляпасом та зіркою світового рівня.

"Отже... якось, при зустрічі я шльопнув Лару Фабіан", - сказав друг Зеленського.

Популярні новини зараз
Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Лара Фабіан – відома франкомовна співачка, представниця Люксембургу на "Євробаченні 1988". Шоптенко трохи подумала і заявила, що це правда. Воно так і виявилося.

Кошовий і Боклан, фото: Instagram
Кошовий і Боклан, фото: Instagram

"Це був фестиваль якийсь, може... або - дуже багато зірок приїхало. І я так дивлюсь, Олька стоїть з балету і думаю... зараз я. Я підходжу: "Оля, ти чого тут стоїш". А це не Оля, а це була Лара Фабіан. Загалом, це правда", - заявляє Євген Кошовий.

Нагадаємо, що Кошовий із "Квартал 95" розкрив таємницю, що сказав Зеленський після поїздки до США: "Весь світ...".

Раніше ми повідомляли, що дочка Євгена Кошового з "Кварталу 95" "відгризла ніготь" разом із печивом: "Ніколи не купуйте".