Українка поскаржилася на нового "Холостяка" Олександра Топольського. Відповідна посада з'явилася на офіційній сторінці шоу.

Взимку 2021 року Григорій Решетник розкрив особу шоу "Холостяк". Телеведучий виклав спільне фото із рудоволосим бізнесменом - Алексом Топольським. Про хлопця на той момент було мало що відомо, крім того, що він збудував бізнес у США. Саме цей факт породило багато розслідувань, звинувачень та іншого. Дійшло до того, що українки з'ясували, який насправді "бізнесмен" Алекс, який має одну квартиру в Америці, яку він здає (за фактами "сищиків").

Катя та Алекс Топольський, фото: пресслужба СТБ
Катя та Алекс Топольський, фото: пресслужба СТБ

Українки неоднозначно оцінили нового героя ще в момент вистави, до початку зйомок. Хтось наголосив на його красі, а хтось поскаржився на нього. Зокрема, 3 січня 2022 року на сторінці на шоу "Холостяк" з'явилося фото з ведучого шоу Григорія Решетника та Олександра Топольського.

"Ми дружно разом рахували дні до нового року, а тепер рахуватимемо дні до початку 12 сезону проєкту "Холостяк" з @alexander_topolsky ❤️", - повідомляють представники пресслужби шоу.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Одна з українок розкритикувала героя шоу "Холостяк".

"Який ніжний і вразливий ваш герой😅 Написала, що він манірний, як панночка і він мене заблокував😅 Образився чи що?😆😆😆", - повідомила вона

Нагадаємо про "балійське очищення": зірка "Холостяка" Алекс Топольський дозволив екзотичній самці трохи полизати.

Раніше ми повідомляли, що Алекс Топольський до "Холостяка" знімався у фільмі для дорослих - у справі було замішано поліцію: "Це не проблема" .