6 січня 2023 року українці побачать одинадцятий епізод 12 сезону романтичного шоу "Холостяк" із Алексом Топольським у головній ролі.

У кількох минулих випусках проект залишили Вікторія Варлей та Юля "Медуза", розкривши правду про "внутрішності" знімального процесу.

Алекс Топольський та Саша Мудра, "Холостяк"-12, кадр з випуску
Алекс Топольський та Саша Мудра, "Холостяк"-12, кадр з випуску

— Що для тебе було найважче у проекті?

— Нестача сну – це плюс, і мінус. Я спав 3-4 години на день. Були моменти, коли я був автопілотом.

Популярні новини зараз
Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав
Показати ще

Згодом він відповів на дуже цікаве питання, проте вибрав мову сарказму, що багато хто все ж таки може пропустити через призму можливої ​​реальності.

— Чи був секс на "Холостяку"? І хотілося б його з кимось мати?

— Друзі, відповідь на це запитання така очевидна. Звісно, ​​був секс на "Холостяку". Ми люди, ми маємо біологічні потреби. 90 днів без секс. Це майже неможливо. Майже щодня після зйомок ми з командою дружно: я, оператори, продюсери, режисери, дівчата... закриваємось у кімнаті, роздягаємось, виносимо синій басейн... після цього, звісно, ​​секс.

Катя та Алекс Топольський, фото: пресслужба СТБ
Катя та Алекс Топольський, фото: пресслужба СТБ

— Щоби міг порекомендувати собі маленькому.

— Ніколи не зупинятись і йти до кінця, незважаючи ні на що.

Нагадаємо, "Балійське очищення": зірка "Холостяка" Алекс Топольський дозволив екзотичній самці трохи полизати

Як повідомляв "Знай.uа", Віка Варлей приманила "Топольського, що кинув" її своєю попою після вигону з "Холостяка": "Ти ще не бачив"

Знай.uа писав, Юля "Медуза" зізналася, як Топольський з "Холостяка" мацав її всюди: "У кімнаті 7+ чоловік"