Відома українська співачка, часта гостя усіляких телевізійних та мережевих розважальних шоу, а також улюблена мільйонами телеведуча Тіна Кароль прийшла в гості до програми "Зірковий шлях".

Телеведучий відразу запитав у співачки про нервові потрясіння, і про те, як співачка справляється зі стресами. На це запитання у Тіни була швидка та чітка відповідь.

Про це стало відомо завдяки невеликому уривку з інтерв'ю Тіни Кароль для програми, яка вже є у мережі YouTube.

Тіна Кароль, скріншот: Instagram
Тіна Кароль, скріншот: Instagram

Тіна Кароль відповіла так: "Ти знаєш, мене вже не бере. Так-так. Ці потрясіння... Я не підпадають під вплив потрясінь вже. У мене є сталева стіна. Сталеві нерви".

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Напевно, це сталося після потрясіння через смерть її чоловіка Євгена Огіра, яке далося Тіні насилу.

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що Тіна Кароль є однією з найпопулярніших українських співачок, яка навіть представляла нашу країну на міжнародному вокальному конкурсі "Євробачення" у 2006 році.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

На її Instagram підписано 1,8 мільйона людей, а на ТікТок-сторінці 414,3 тисячі фоловерів, з якими вона ділиться різними подробицями особистого та творчого життя. Іноді вона спілкується зі своєю аудиторією у Insta-Stories.

Нагадаємо, що Тіна Кароль показала "бляке" обличчя і її захотіли відгодувати: "Вигляд жалюгідний, болючий".

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль зруйнувала "рабство", змішавшись із простими українцями під прапором: "Обов'язково...".

Також стало відомо, що Тіна Кароль показала всім свій смуток, згадавши про кохання: "Розум, с*кс, ніжність".