Аліна Гросу останнім часом повернулася до соціальної мережі Instagram, активно публікуючи фотографії та відео, тепер перебуваючи у Сполучених Штатах Америки.

Виконавиця знаходиться у Лос-Анджелесі. Нещодавно їй удалося побувати у картинній галереї, поцікавившись у шанувальників – які їм подобаються художники. Зараз Аліна Гросу запропонувала шанувальникам за гроші перекласти її пісню, представлену сольним концертом у Києві, 8 листопада 2021 року, українською мовою.

Це не нова практика, адже українським артистам зараз набагато складніше виконувати композиції російською мовою, випущені ще до початку повномасштабної війни. Наприклад, Надя Дорофєєва теж зайнялася перекладом своїх хітів. Звичайно, не обійшлося без скривджених росіян... вони не розуміють, чому Аліна більше не може співати мовою агресора.

А потім Аліна Гросу мабуть вирішила привітати всіх із Різдвом забавною фотографією... хоча у підписі немає нічого, що про це говорило б. Артистка осідлала хижака – білу акулу.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

"Аліночко, нехай Господь благословить тебе і твою родину. Ти неймовірна, я обожнюю тебе і як співачку, і як особистість", "Красунька", "Красуня, скучили", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Аліна Гросу в Каліфорнії забуває Полянського, зізналася, що готує сюрприз: "Потрібні різні"

Як повідомляв "Знай.uа", Аліна Гросу увірвалася в 2023 рік з новими силами, забувши про Полянського: "Досить страждань"

Знай.uа писав, Аліна Гросу помацала пальцями бажану штучку, Полянському таке і не снилося: "Завжди мріяла"