Популярна українська співачка, радіоведуча та "коханка" Дзідзьо Оля Цибульська розкрила секрет, як спалити калорії, що наїли на свята українці.

Мудрістю зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram, де на співачку підписано 801 тисяча шанувальників. Дівчина зняла відео в якому прогулюється містом.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Щоб спалити калорії, які ми нажерли за свята, треба просто відправитись на пішу прогулянку.... до Норвегії, — порадила Ольга шанувальникам.

При цьому в коментаріях Цибульська запитала в українців, яка, на їхню думку, у неї вага тіла.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Яка моя вага? Вгадайте

Оля Цибульська. Фото: Instagram
Оля Цибульська. Фото: Instagram

"Вага не має значення, коли така харизма", "70. Зараз не про вас, але як то кажуть, що то не зайва вага, то додаткові місця для поцілунків", "Давайте до Мадриду там тепліше і калорії швидше підуть", "Я не жер так багато, щоб спалювати калорії дойшовши до Фінляндії, мої калорії донесуть мене максимум до сусіднього міста", "Я з вами, я й назад піду пішки щоб напевно",- написали шанувальники.

Оля Цибульська, коментарі. Фото: Instagram
Оля Цибульська, коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Оля Цибульська розкрила секрет щасливого сімейного життя: "Принижувати чоловіка".

Як повідомляв "Знай.ua" Оля Цибульська розповіла, чому її син не схожий на чоловіка: "8 років мовчати складно".

Також "Знай.ua" інформував, Оля Цибульська в коротких шортиках врятувала молодих українок від маминого тиску: "Знайти себе, а не зятя"