Відома українська модель, блогерка та переможниця романтичного реаліті "Холостяк 10" Даша Ульянова, яка дуже любить показувати своїм фанатам різні яскраві кадри з життя, зізналася, що раз на місяць депресує.

Даша Ульянова продовжує активно спілкуватися у соціальних мережах зі своїми подругами та шанувальниками. Цього разу в сторіс Instagram Даша показала, що її може засмутити. Вона розмістила невелике відео, на якому написала, чого в кожній з нас ховається.

Даша Ульянова. Фото: Instagram
Даша Ульянова. Фото: Instagram

Даша розповіла, що раз на місяць вона влаштовує собі "накручування". Дівчина розмістила сумне фото, та поділилася потаємним. Як виявилось, Дашу так само занурює творчий процес.

"Коли довго себе не накручувала. "Я товста", "у всіх діти, а у тебе ні", "всі зраджують, і він теж", "Старість не за горами"

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Даша Ульянова. Фото: Instagram
Даша Ульянова. Фото: Instagram

За красунею спостерігає понад 286 тисяч людей, Даша обожнює переодягатися та перевтілюватися у нові образи. Нещодавно дівчина потрапила під хейт через фігуру, хтось у коментарях назвав її як холодець, хоча Даша постійно займається з тренером.

Нагадаємо, ми писали, що переможниця "Холосятка 10" Даша Ульянова перетворилася на неймовірну цифрову красуню: "Головна героїня "Клубу романтики"

Як повідомляв "Знай.ua ексХолостячка Даша Ульянова в кедах стала навшпиньки на фоні Дніпра: "Надихає"

Також "Знай.ua" інформував, коли "вас зачепило...", Даша Ульянова показала, як правильно боротися з "холодцем" на тому самому місці.