Дуже відома у соціальних мережах 27-річна українська блогерка, модель та волонтер Саша Бо, яка днями позувала з оголеним "філе" та в чорній елегантній сукні, продовжує дивувати своїх відданих фанатів яскравими кадрами з життя. Олександра трохи відірвалася від домашніх справ і почала наводити красу.

Цього разу Олександра вирішила показати себе у всій красі, та й із різних боків. Дівчина з модельною зовнішністю знайшла архівний кадр, де вона приміряє купальник.

Про це стало відомо завдяки свіжій Stories Саші Бо у мережі Instagram.

Олександра Бо, скріншот: Instagram
Олександра Бо, скріншот: Instagram

"Щоб знайти фото в купальнику я перегорнула фото галерею на два роки тому. Нікудишний блогер", - пише Олександра про свій знімок.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Олександра Бо, скріншот: Instagram
Олександра Бо, скріншот: Instagram

Ось таку красу опублікувала Алесандра Бо, тут віддані шанувальники можуть ще раз переконатися, що зірка мережі має пікантне тату у вигляді квітки на лівій частині стегна, ближче до зони бікіні.

Ще в Сашка є тату на руці, проте воно постійно на увазі і всі вже вивчили кожен візерунок, а от "нижній" малюнок нові фанати можуть бачити вперше.

Також можна звернути увагу на подвійний зелений купальник, а також на підтягнуту форму дівчини, адже Алексендра за два роки абсолютно не змінилася. Ось він – справжній приклад для наслідування, юним українкам є на кого рівнятися.

Нагадаємо, "Ого, які у неї...": соковита красуня Саша Бо ледь не загубила наливні ягідки, чоловіки пускають слинки.

Раніше повідомлялося, "Я фахівець": рецепт соковитої лазаньї від не менш наливної Саші Бо, ваші хлопчики пальчики оближуть.

Також Саша Бо зірвала з себе сукню і забігла в душ: "Дівчатка, цікаво...".