Оля Полякова - відома виконавиця, яка зовсім поділилася записом ефіру, в якому також були присутні Tayanna, Маша Єфросиніна, Дзідзьо, The Hardkiss та навіть колишній футболіст, зірка донецького "Шахтаря" Даріо Срна.

Наразі артистка нагадала всім про свій День Народження - 17 січня, заявивши, що останній рік змінив і її, і всіх інших українців.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

"Роздавив, приголомшив бідами, розбив, вигнав з дому, забрав плани і знаходження, відсіяв безліч людей з мого життя, забрав віру. А разом з тим приголомшив людяністю, відданістю, хоробрістю, непохитністю, співчуттям", - пише Оля Полякова у публікації.

Крім того, їй вдалося познайомитися з великою кількістю людей, а також стати сильнішими, глибшими та дорослішими, знайшовши віру в краще для нас і України.

Оля Полякова, скриншот: YouTube
Оля Полякова, скриншот: YouTube

"Ви чарівні! Людська красуня, талановита співачка, відверта жінка, хороша подруга та гордість країни!", "Міцного здоров'я, натхнення, нових пісень і, звичайно, перемоги. Ваша ініціатива відмінна", "Дякую за позицію. За те, що висловила" її ще у 2014 році. За те, що не приховуєш свою справжність. За те, що стільки років поспіль даєш людям почуття свята", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще