Відома виконавиця Оля Полякова зовсім недавно святкувала свій 44-й День Народження.

До цього дня жінка у соціальній мережі Instagram прикріпила відео, зроблене фанатами, придумавши вигаданий діалог між поточною Олею та тією, що була у дитинстві.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Наразі Оля Полякова несподівано постала у військовій формі ЗСУ, щоб розповісти про те, що для українських жінок-військовослужбовців вдалося зібрати цілих 6 мільйонів гривень на пошиття зимової форми.

"Завдяки вашій підтримці 952 наші захисниці тепер у теплі наближатимуть нашу Перемогу!", - йдеться у публікації.

Навіщо Олі Поляковій довелося залазити у військову форму – незрозуміло, бо службу вона не несе. Їй про це згадали у коментарях, як і те, що на знімку вона постала без шнурків у черевиках. Більше того, може виникнути питання – чому так багато грошей піде лише на 950 жінок. Однак, якщо порахувати, виходить десь по ~6000 грн на одиницю зимової форми.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

Оля Полякова, скриншот: YouTube
Оля Полякова, скриншот: YouTube

"Кращі дівчата", "Оля, тур Україною плануєш?", "Красуні. Які ж українці неймовірні люди", "Диво, ще й форму одягла, ти що військова?", "Гордуємося вами, найкращі українські дівчата", "Зав'яжіть Оле шнурки", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна показала Олю Полякову в несподіваному світлі: "Хочу, щоб усі знали"

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова подорослішала ще на рік, згадавши, як її вигнали з дому: "А водночас..."

Знай.ua писав, Оля Полякова "примусила" діток щедрувати для легенди донецького "Шахтаря": "Браво"