Дружина відомого українського артиста Віктора Павлика Катерина Репяхова поділилася спогадами із життя із зірковим чоловіком. Про це вона розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Катя Репяхова поділилася серією фото з концертного туру свого чоловіка і зізналася, що сумує за часом, коли гастрольне життя Віктора Павлика було набагато активнішим.

Катя Репяхова, фото: Instagram
Катя Репяхова, фото: Instagram

Блогерша згадала, як разом із коханим їздила по всій Україні та навіть відвідували невеликі населені пункти, які обходили стороною інші артисти.

Не можу передати вам, яка у мене ностальгія. До ковіда у нас із ВП було дуже активне, гастрольне життя. Але ви цього не бачили, тоді я ще не була блогером) Я знаю у вічі місто Маріуполь, Бахмут, Краматорськ, Ізюм і навіть Чорнобаївку. Так! Ми їздили навіть маленькими селами, туди куди ніколи не приїжджали артисти, і ніколи не соромилися цього Катя Репяхова

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Катя Репяхова зазначила, що часом поринає у спогади, але живе сьогоднішнім днем ​​і допомагає Віктору Павлику з концертною діяльністю задля підтримки ЗСУ.

Раніше портал Знай повідомляв, Віктор Павлик у спортивках ледь упіймав "дерев'яну" Катю на паркеті, синок здивований: "Захотів коментарів штанів".

Також наш портал інформував, Віктор Павлик показав нащадка: вже співає свої пісні та тягнеться до струн.

Крім того, наш портал інформував, Катя Репяхова розповіла, скільки вона насправді з Віктором Павліком: "Знакова історія із життя".