20 січня відбулося пост-шоу "Холостяк", де шанувальники проєкту дізналися, що Алекс Топольський та Катя Лозовицька розстались невдовзі після фіналу.

Шоком для самої Каті були заяви від Алекса, що він думав про мудру і ніби сумнівався в правильності свого вибору. Дівчина викотила сою версію подій, у якій назвала Алекса незрілим чоловіком, який потребує залицянь та подарунків.

Катя Лозовицкая, "Холостяк"-12, фото: Знай. ua
Катя Лозовицкая, "Холостяк"-12, фото: Знай. ua

Алекса Топольського, мабуть, це сильно зачепило, і він вирішив відповісти Каті Лозовицькій. Перше, що він заявив - це те, що він шокований, адже це він ініціював розставання, а не дівчина, як вона заявляє. А далі посипалися звинувачення на адресу переможниці 12 сезону шоу "Холостяк".

"Це стало для мене повною несподіванкою, адже ми розійшлися на добрій ноті і весь цей час дружелюбно спілкувалися. На пост-шоу вона сказала, що ініціювала розставання, хоча насправді його ініціатором був я і це тоді її дуже засмутило. Я готовий перевернути гори заради іншої людини, якщо відчуваю віддачу і в свій бік. Мені не потрібні дифірамби і слова. і не хочеться", - стверджує найвисміюваніший холостяк.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Публікація Алекса Топольського
Публікація Алекса Топольського

"Закоханий без відповіді" Алекс повідомляє, що завжди робить кроки назустріч, але коли не отримує кроку у відповідь, то його бажання поступово згасає і взагалі не хочеться робити нічого для людини.

"Стосунки - це 50 на 50. Кохання – це завжди дві людини. Без довіри нічого не буває, я завжди за те, щоб ділитися почуттями, переживаннями та невдоволенням, щоб разом це виправляти. Слова Каті стали для мене несподіванкою, адже я дізнаюсь це через кілька місяців".

Алекс Топольський та Катя Лозовицька, "Холостяк-12", фото: Знай.ua
Алекс Топольський та Катя Лозовицька, "Холостяк-12", фото: Знай.ua

Тепер Топольский каже, що не терпітиме маніпуляцій на почутті провини, хоча й вважає, що у розставанні завжди винні двоє. Він не втрачає надії зустріти споріднену душу, а Каті та Саші Мудрій бажає зустріти щире кохання.

Нагадаємо, що Катя Лозовицька розповіла, як Топольський вимагав подарунки та залицяння: навіть цих ветів не отримувала жодного разу від "Холостяка".

Раніше ми повідомляли, що Саша Мудра зізналася, чому Алекс Топольський став для неї розчаруванням: "Це було приниження".