Відома українська співачка Тіна Кароль, справжнє ім'я якої Тетяна Ліберман, у день свого народження та іменин, випустила серію патріотичного одягу для українок.

Красуня та бізнес-вумен Тіна Кароль на сторінках своїх соціальних мереж розмістила фото з колекції, яка має показати, як жінки підтримують ЗСУ, і вірять в нашу перемогу. Фото з'явилися в Telegram та Instagram співачки.

Тіна Кароль. Фото: скрін youtube
Тіна Кароль. Фото: скрін youtube

Зірка повідомила, що нова колекція буде "збирати кошти для захисниць на фронті". У лінійку увійшли кардигани, балаклави, джинсова максіспідниця та багато іншого з принтом із трьох букв – ЗСУ.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Патріотична колекція, аби зібрати гроші для красунь — захисниць на фронті. Майже пів року ми працювали, натхненною українцями – сильними, стильними та вільними створювати одну історію. - написала Тіна Кароль.

У коментарях підтримали Тіну, привітали її з днем народження та зацікавилися колекцією.

"Флісова лелека", "Вау, чудова ідея!", "Щирі Вітання!!!Мирного неба над Головою", "Хочу такий кардиган", "Історія, яка створюється вже сьогодні", - написали співачці шанувальники.

Нагадаємо, ми писали, що Тіна Кароль похвалилася великими звершеннями, українців пробрала гордість: "Низький уклін".

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль показала, чому можна навчитися за допомогою розтяжки: "Займіться"

Також "Знай.ua" інформував, Тіна Кароль зізналася, звідки в неї взялася зайва вага: "Уся проблема...".