На початку січня українці нарешті побачили фінал 12 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Алексом Топольським у головній ролі.

Через тиждень після того, як усі дізналися, що хлопець вибрав Катерину Лозовицьку, ніхто, мабуть, і не здивувався... що йому не вдалося збудувати з нею стосунки. У стані "пари" вони пробули всього місяць, тому що Топольський постійно думав про Олександру Мудру. Зараз в інтерв'ю Ганні Оліцькій він розповів про те, чи був у нього інтим із переможницею.

Топольський та Лозовицька, фото Instagram
Топольський та Лозовицька, фото Instagram

— Алексе, головне питання — с*кс був із Катею?

— Ну, звісно, ​​що був с*кс. Ми таки... скільки ми зустрічалися. Місяць.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

— Можеш сказати - за темпераментом - наскільки тобі ця дівчина підходить? Тому що мені здається, що ти більш темпераментний чоловік, ніж вона. Наскільки вам було зручно?

— Ти про с*кс?

— Так. Чи все було ідеально, як вас показували в шоу? У ліжку так само було ідеально, чи все ж таки причина розлучення в тому, що не підійшли?

— Чи маєш на увазі, чи було в ліжку так ідеально, як було в ліжку на проекті? Я точно не коментуватиму, яка Катя в с*ксі. Ми були місяць разом. Я думаю, що це було б ненормально, якби с*кса не було. Деталі я втрачу.

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

"Якби не дівчата, то і не було б шо дивитися. Можна наступний сезон робити без холостяка, а просто показати скандали та інтриги дівчат", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, дружина ведучого "Холостяка" наїхала на Топольського після пост-шоу : "Боже, як це принизливо"

Як повідомляв "Знай.uа", учасниця "Холостяка" відпочиває в Дубаї з бразильцем після невдачі з Топольським : "Безробітна тепер"

Знай.ua писав, "Вмію подобатися татам": Саша Мудра знайшла собі багатенького американця після фіналу "Холостяка" \n

"