Популярна українська телеведуча та блогерка Маша Єфросініна зізналася, що її не залишає бажання відгородитися від світу, але є один сильний "мотиватор", який змушує вставати вранці та виконувати свою роботу. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Маша Єфросініна намагається постійно підтримувати зв'язок із шанувальниками та радує їх новими публікаціями. Телеведуча показує різні моменти особистого життя або пов'язані з професійною діяльністю.

Маша Єфросініна. Фото: скрін youtube
Маша Єфросініна. Фото: скрін youtube

На цей раз Маша Єфросініна вразила яскравим роликом, у якому показала "магію" перетворення. Зірка зазначила, що їй часом дуже хочеться відгородитися від світу, опустити руки і просто спати, але є одна єдина бажана подія, яка змушує її вставати вранці.

"Дуже хочеться закритися в нірку, і прокинутися тільки від новин, що бункерна з*лупа сковирнулася. Але треба працювати, щоб зберегтися в пам'яті цієї бажаної події!", - поділилася телеведуча.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Шанувальники погодилися з ведучою та оцінили її образ.

"Я з вами, дочекаємося цієї жаданої події!!!", "Яка сукня", "Неймовірна", "Одне із завдань щодня - не закопатися в нірку, тому що з неї майже неможливо вибратися", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Оля Полякова показала Єфросініною, як зухвало відповідає своїм кривдникам: "Подорож на три веселі літери".

Також наш портал інформував, Оля Полякова запустила на кухню красеня, щоб готувати піцу без муки: "Він зі своїми яйцями".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Маша Єфросініна вразила українців не по роках молодою мамою: "Як дві сестрички".