Світлана Лобода поділилася лише однією фотографією та думками про один уже минулий день, який був набагато легшим за інших.

Жінка розповіла, що у неї був перший вихідний за останні кілька місяців... вона наполегливо працювала усі ці дні. І зараз могла б розслабитись, хоча зовсім не вміє це робити.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"Мені здається, якщо ти закоханий у свою роботу, тобі просто не потрібні вихідні. Скоро нові міста та концерти! Нас уже давно чекає тур Німеччиною. Ізраїль, Прага, Відень, Баку. А поки що - монтаж кліпу та фінальний етап здачі альбому. Якби ви знали, як я їм хочу з вами поділитися!", - пише Світлана Лобода у публікації.

Вона попросила шанувальників запастися терпінням. Співачка продовжить працювати, в момент забувши про те, що у неї все ж таки був вихідний, поки довелося писати цей текст.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Світлана Лобода. Фото: Instagram
Світлана Лобода. Фото: Instagram

"Пишаюся такою прекрасною співачкою, патріотом нашої улюбленої України, красунею, талановитою людиною!", "На Бабу Ягу Світлана схожа", "Ось вона формула успіху - любов до роботи", - пишуть користувачі в коментарях.

Дуже багато під цією публікацією росіян, які дивуються, чому Світлана досі може використовувати російську мову.

Нагадаємо, Світлана Лобода дізналася, як українці "розважаються" під її реп у бомбосховищах: "А де ти?"

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода у білій сукні натякнула на "солодку": "Вважаю дні до зустрічі"

Знай.uа писав, реперше Alyona Alyona згадали, як вона хотіла "подружитися" з Лободою: "Пісні були круті"