Нещодавно колишня Цимбалюка, учасниця "Холостяк-12" Вікторія Варлей вже давала велике інтерв'ю, але цього виявилося замало, тому з дівчиною вирішила поговорити Аліна Доротюк.

Рік у рік ситуація з цим романтичним реаліті не змінюється... творці завжди описують головного героя, як бізнесмена з успішним бізнесом. Іноді це справді правда, але, за словами дівчат, останній "Холостяк" Алекс Топольський не з таких.

Вікторія Варлей, фото: Instagram
Вікторія Варлей, фото: Instagram

Ось і Вікторія Варлей заявила, що жодного успішного бізнесу та житла у Майамі у нього немає. Бо знайти, де жити у цьому місті – дуже складно, дорого.

"Алекс - не мільярдер, і навіть не мільйонер. Але він намагається", - заявила Вікторія в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Але при цьому вона вважає, що в нього все ж таки є гроші, оскільки він протягом року живе на Балі.

"Я йому в гаманець не заглядала. Людина намагається", - додала вона.

Виктория Варлей, "Холостяк-12", фото: "Знай.ua"
Виктория Варлей, "Холостяк-12", фото: "Знай.ua"

Що є правдою, а що брехнею – дізнатися зараз неможливо. Думки навіть дівчат розходяться. Хтось із них навіть казав, що цей бізнес з "нерухомістю" - це робота ріелтором.

Нагадаємо, "Холостяк" Алекс Топольський побоявся любити через ризик: "Скінчилося плачевно..."

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Алекс Топольський згадав, як він крутився біля чоловіків-стриптизерів: "Багато флірту"

Знай.ua писав, "Чи було в ліжку ідеально?": "Холостяк" Топольський відповів про інтим з Катею Лозовицькою після фіналу