Світлана Лобода поділилася лише однією фотографією та думками про один уже минулий день, який був набагато легшим за інших.

Зовсім недавно вона мала перший вихідний за останні кілька місяців... бо співачка наполегливо працювала всі ці дні. І зараз могла б розслабитись, хоча зовсім не вміє це робити. Наразі Світлана розповіла, що розучилася посміхатися – останнім часом. Хоча воно й зрозуміло, бо війна не закінчується, на мирні міста продовжують летіти ракети.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"Але коли я відчуваю ваше тепло, бачу ваші очі на концертах або читаю коментарі - мої крила повертаються і мені знову хочеться співати і творити. Ви навіть не уявляєте, що для артиста означає ваше кохання. Дякую", - пише Світлана Лобода у публікації.

На декількох знімках вона знаходиться на тому самому ліжку, з босими ногами. І посміхається.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"А чо це раптом по-російськи заговорила?", "Свєточка, частіше посміхайся. Красуня така", "І вам дякую за вашу енергію, творчість, світло і любов", "У вас дуже добре виходить співати рідною мовою! А взагалі ми любимо вас просто за те, що ви є", "Яка ж ви красуня", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Світлана Лобода дізналася, як українці "розважаються" під її реп у бомбосховищах: "А де ти?"

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода у білій сукні натякнула на "солодку": "Вважаю дні до зустрічі"

Знай.uа писав, реперше Alyona Alyona згадали, як вона хотіла "подружитися" з Лободою: "Пісні були круті"