Відома українська актриса театру та кіно, що здобула велику популярність завдяки ролі в серіалі "Папік" Дар'я Петрожицька насолодилася ласками бойфренда на райському пляжі. Відповідним кадром вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дар'я Петрожицька нещодавно повернулася до Києва, а раніше з перших тижнів повномасштабної війни жила в Німеччині разом зі своїм новим бойфрендом. Свого коханого зірка демонструє не часто, а на всіх фото його обличчя не видно, мабуть, вона не бажає розкривати його особистість.

Дар'я Петрожицька, фото: Instagram
Дар'я Петрожицька, фото: Instagram

На цей раз Дар'я Петрожицька поділилася архівним фото. У кадрі актриса сидить на райському пляжі з коханим, милуючись заходом сонця. При цьому бойфренд вирішив трохи позагравати з коханою та поцілував її в спину.

Популярні новини зараз
Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф
Показати ще

Шанувальники захопилися теплими стосунками пари та залишили багато компліментів у коментарях.

"Ваааааа, який він ніжний по відношенню до тебе", "Вітаю Даша, така рада, що у вас є кохана людина. Ви заслуговуєте на це", "Які прекрасні", "Неймовірні", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дарія Петрожицька з "Папіка" показала, як виглядала у дитинстві, українці обомліли: "Ох, ця спідничка".

Також наш портал інформував, Дарія Петрожицька з "Папіка" похвалилася бойфрендом, а українці помітили цікаву деталь: "Кільце на пальчику".

Крім того, ми писали, "Не дочекалася...": зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька кинула німецького бойфренда заради пацана із Запоріжжя.