Українська співачка та акторка Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку та королеву ночі, обожнює радувати свою армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram. За творчістю зірки у соцмережі стежить 2,7 мільйона людей.

Оля Полякова з ведучою Машею Єфросініною підготували новий спецвипуск шоу "Дорослі дівчатка" до Дня святого Валентина 14 лютого, а обговорювали вони відповідні теми, а саме - помилки перших побачень.

Маша Єфросиніна та Оля Полякова. Фото: Instagram
Маша Єфросиніна та Оля Полякова. Фото: Instagram

У Instagram з'явився фрагмент, на якому зірки діляться кумедними коментарями, виходячи з яких можна зрозуміти, що випуск того вартий і його потрібно подивитися.

Насамперед Полякова зазначила, що в жінці має бути загадка, але коли побачення переходить у тісніший контакт, на ранок після бурхливої ​​ночі може виникнути в голові питання.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Чому він мені не подзвонив?", - сказала Полякова.

А Єфросиніна поділилася, що їй властиво стрибати з одних стосунків до інших, а в голос вони обидві заявили, що у світі 4 мільярди чоловіків, явно натякаючи на те, що зациклюватись на єдиному не потрібно.

Нагадаємо, Оля Полякова прогнулася перед бородатим красенем, який ще й вміє готувати: "Важливо відволікатися"

Раніше ми писали про те, що Маша Єфросиніна навела красу та зізналася, яке бажання не дає їй спокійно жити: "Хочеться у нірку"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова зчепилась у "бійці" зі старшою донькою Машею, вже наступає на п'яти: "Яблучко від яблуні, як то кажуть"