Відома українська співачка Тіна Кароль викликає неабиякий інтерес. За її життям стежать тисячі фанатів в Україні та далеко за її межами.

Саме тому в Мережі з'являються цілі фан-сторінки, присвячені життю та творчості знаменитої співачки. На одній із таких сторінок у Instagram під назвою "_fantina" з'явилося фото співачки у ніжному образі.

Тіна Кароль, фото Знай.ua
Тіна Кароль, фото Знай.ua

На опублікованому фото Тіна Кароль позувала на мосту, а за її спиною було безкрає море. Для ніжної фотосесії українська поп-діва обрала легку сукню рожевого кольору, яка доповнювалася білим мереживом на декольті. Щоб надати образу легкості, Кароль вирішила не одягати туфлі на підборах, а позувала босяком.

Особливу увагу Тіна Кароль приділила макіяжу, вона обрала ніжний макіяж у нюдових тонах, який лише наголосив на красі співачки.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

"Доброго ранку. Усміхаємося на зустріч новому дню щастям", - так фанати Тіни Кароль підписали її знімок.

Тіна Кароль. Фото: instagram \\ _fantina
Тіна Кароль. Фото: instagram \\ _fantina

Користувачі мережі відразу ж почали залишати свої коментарі під новим знімком Тіни Кароль:

[quote author=""]"Класна ночнушка... 😍 Ах так... Зараз це називається сукнею... 🔥 ", "Доброго ранку ! Усім позитивного дня, усмішок і тепла", "Щасливий день починається з доброго ранку" , - Зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Тіна Кароль попросила перед українцями вибачення через розпач: "Хочу обіймів...".

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль усвідомила всі ризики і показала своє тіло в ночнушці: "Самотня...".