Відома українська співачка Тіна Кароль тривалий час виконувала ліричні пісні, але все кардинально змінилося у 2021 році. Знаменитість випустила цілий альбом, який зовсім не схожий на те, що вона робила до цього.

На своїй станиці в соціальній мережі Instagram Тіна Кароль зізналася, що багато хто їй казав не експериментувати, адже так вона ризикує розгубити свою аудиторію. І на щастя, співачка не послухалася порад і тепер фанати її побачили з іншого боку.

Тіна Кароль. Фото: instagram \\ _fantina
Тіна Кароль. Фото: instagram \\ _fantina

Виявилося, що на таку зміну стилю її пісень вплинув Аркадій Александров, який став саунпродюсером її альбому.

Тіна Кароль. Фото: TikTok
Тіна Кароль. Фото: TikTok

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

[quote author=""]"Спасибі світобудові за знайомство з Аркадієм Олександровим. Знаєш, Друг, ти кращий за всіх подруг 🤣Ти - одкровення і дзеркало моєї душі. Дай Бог тобі попереду великих бенгерів хітів і збуту найяскравіших мрій, а я буду співати за нас двох від чистих наших душ і сердець. Твоя і ваша не скандальна, а мило ХуліганТіна", - підсумувала вона.

Нагадаємо, що Тіна Кароль попросила перед українцями вибачення через розпач: "Хочу обіймів...".

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль усвідомила всі ризики і показала своє тіло в ночнушці: "Самотня...".