Відома турецька актриса Ельчин Афаджан, яка знайома глядачам завдяки персонажу Мелек "Мело" у серіалі "Постукайся в мої двері", порадувала передплатників яскравими кадрами.

Ельчин Афаджан має багато шанувальників, саме тому знаменитість намагається часто радувати їх новими фото, відео або просто цікавими подробицями з особистого та професійного життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 1.4 мільйони людей.

Фото: instagram \\ elciinafacan
Фото: instagram \\ elciinafacan

На цей раз знаменита актриса вирішила поділитися серією фото з ресторану. Для виходу вона вибрала досить стриманий, але дуже стильний образ. Знаменитість одягла чорну блузу, яку доповнила золотистою прикрасою. Родзинкою її образу стала біла шапка, під якою актриса сховала своє розкішне пряме волосся.

Фото: instagram \\ elciinafacan
Фото: instagram \\ elciinafacan

Популярні новини зараз
Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Відданим фанатам Ельчин Афаджан дуже сподобалися її нові знімки, саме тому вони почали залишати для неї десятки компліментів.

Фото: instagram \\ elciinafacan
Фото: instagram \\ elciinafacan

"Королева 😍😍", "Красива дівчина 🔥", "Така позитивна❤️", "Найкрасивіша дівчинка 😍", "Люблю тебе крихта😍😍", "Красуня ❤і", " "Дуже красиво", - зазначили вони у коментарях.

Нагадаємо, що Ханде Ерчел і Керем Бюрсін усе ще разом: шанувальники "зловили" Еду та Серкана з ПВМД, кохання живе.

Раніше ми повідомляли, що Керем Бюрсін з "Постукайся в мої двері" розповів правду про особисті стосунки.