14 лютого усі закоханих відсвяткували День святого Валентина.

Цей день прийнято проводити зі своєю другою половинкою та обмінюватися романтичними подарунками, і, звичайно ж, головна закохана пара українського шоу-бізнесу не стала винятком. Так, Настя Каменських якось показала, як її коханий чоловік Потап привітав її із Днем святого Валентина. Щасливим знімком українська зірка поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Потап та Настя Каменських, фото: Instagram
Потап та Настя Каменських, фото: Instagram

По фото видно, що Потап вирішив привітати свою кохану Настю Каменських із самого ранку. Він приготував для неї величезний букет червоних тюльпанів та багато кульок у вигляді сердець. На знімку Каменських позувала ще в ліжечка у своїй затишній піжамці і виглядала дуже щасливою. А як вона привітала із цим романтичним святом свого коханого Каменських вирішила не розповідати.

Фото зі сторінки Насті Каменських
Фото зі сторінки Насті Каменських

Відданим фанатам Насті Каменських дуже сподобалося її фото, тож вони почали залишати для неї десятки компліментів.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще
"Красуня, від щирого серця бажаю тобі, завжди бути коханою😙", "Настенька, ви з Потапом шикарна пара!!!🔥😘", "Мілата яка ❤️", "Вауууу❤️🔥", "Приємності це супер!!! "Сильно дуже приємно дивитися на такі фотографії розумниця", "😍Вауууу", - відзначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Настя Каменських зізналася, що вміє робити найкраще, набравши зайву вагу: "Як багато хто...".

Раніше ми повідомляли, що Настя Каменських у вазі 80 кілограмів здивувала українців : "Була вагітна, ось і приховувала"