Відома українська співачка Оля Полякова одного разу поверталася до України після тривалої відпустки. Вона зазначала, що переліт сильно втомлює, але це того варте.

Stories вона записала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка радує шанувальників новими кадрами та розповідями про життя. При цьому, примітно, що цього разу на відпочинку вона просто відпочивала і рідко виходила до мережі.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Сидячи в бізнес-класі літака, вона заспівала пісню колективу "Океан Ельзи", а також свого тоді колеги за проектом "Голос" про повернення додому.

Поруч із нею сиділа ймовірно менеджер, адже після її появи в stories співачка зазначила: "Олька продає концерти".

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Далі була пересадка, і, як зазначила Оля Полякова, це досить стомлююче. Але, на щастя, рейси не скасували через напружену ситуацію в країні, і вона потрапить додому.

"Начебто все непогано, рейс не скасували. Лікую додому, через дві години буду. З пересадками звичайно, але все добре, що добре закінчується. Чи це ще не кінець?" – каже Оля Полякова.

Незадовго до цього вона поділилася постом із фото у купальнику, де розповіла трохи про свою відпустку:

"Тільки змусила себе зробити ці фотки, в останній день відпочинку! Летимо додому! Знаю, що вдома все в неврозі, але маю стійке відчуття, що все буде добре!".

Нагадаємо, що Оля Полякова прогнулась перед бородатим красенем, який ще й уміє готувати: "Важливо відволікатися".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова зчепилась у "бійці" зі старшою дочкою Машею, вже наступає на п'яти: "Яблучко від яблуні, як то кажуть".