Кріс Браун хоче, щоб люди цілували його "грьобаний зад", якщо вони все ще ненавидять його за помилку нападу на тодішню дівчину Ріанну у 2009 році.

"Мені чортових 33 роки! Я втомився від того, що ви всі бігаєте з цією історією" , - почав він довгу промову 17 лютого, додавши, що люди спостерігають за бурхливими стосунками між репером Blueface та його подругою Крісан Рок, які "побили один від одного перед усім світом".

"Але це нормально? Це розвага? ВСІ ви можете зневажливо смоктати мій ч**н".

Конор МакГрегор та Кріс Браун на вечірці, фото з соцмереж бійця
Конор МакГрегор та Кріс Браун на вечірці, фото з соцмереж бійця

Виконавець "She Ain't You" потім поставив питання, де була культура скасування, коли йшлося про білих артистів, які зустрічаються з неповнолітніми жінками або б'ють своїх дружин.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"Ой. Правильно... вони ваші приятелі , - продовжив він. - Більше жодної фальшивої любові від мене. Тримайся подалі від мене, інакше тебе просто переїдуть!"

Потім Браун опублікував серію фотографій білих чоловіків і жінок-акторів та виконавців, яких було звинувачено у жорстокому поводженні, включаючи Шона Пенна, Мела Гібсона, Ніколаса Кейджа, Оззі Осборна, Томмі Лі, Емму Робертс, Кармен Електру, Джоша Броліна та інших.

"Сьогодні у мене є час" , - додав Браун наприкінці.

Співак визнав себе винним за одним пунктом звинувачення у нападі за побиття Ріанни перед Греммі 2009 року. У 2017 році його колишня Карруче Тран отримала п'ятирічний заборонний судовий наказ проти нього після того, як Браун нібито став агресивним щодо неї, коли вона не повернула гроші та подарунки, які він дарував під час їхніх стосунків.

Ріанна після нападу Кріса Баруна
Ріанна після нападу Кріса Баруна

Нагадаємо, що Конор МакГрегор провів шалену ніч із Крісом Брауном, забувши про дружину та октагон.

Раніше ми повідомляли про справжнє ім'я Ріанни та її музичне повернення змушують фанатів втрачати голови: ажіотаж та епічну заяву.