Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її акаунтом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей.

Тіна Кароль побувала на прем'єрі документального фільму "Superpower" режисера Шона Пенна та Аарона Кауфмана про війну, яку розв'язала росія проти України. Це сталося під час 73-о Берлінського кінофестивалю, а пісня співачки "Kolomyika" стала саундтреком до фільму.

Скріншот із Instagram, Тіна Кароль
Скріншот із Instagram, Тіна Кароль

Артистка обрала неймовірне вбрання для заходу, на подолі якого можна помітити частину твору Тараса Шевченка "І мертвим, і живим", а також багато інших українських символів та написів. Також вона зізналася, що пишається бути частиною такої неймовірної роботи, яка однозначно увійде до історії нашої країни.

" Сміливість українців - це поняття, що вивчатимуть у підручниках. Ми всі - частина сміливості, що є Superpower. Кожен робить свою справу як найкраще, де кожен Superstar", - написала Тіна Кароль.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Зірка не поскупилася на компліменти президенту Зеленському, якого також показали у документальному фільмі, та зазначила, що він зробив титанічний працю.

"Зломивший стререотипи політичного та пропагандистського світу, відважний воїн", - заявила вона.

Нагадаємо, Тіна Кароль вибігла в нічні на міст і попалася: "Зараз це називається..."

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль попросила перед українцями вибачення через розпач: "Хочу обіймів..."