Серіал The Last of Us продовжує виходити на телеканалі HBO та радувати шанувальників, які грали та не грали у цю культову гру.

Вийшло вже шість серій. Раніше ми розповідали про блотери - міні-боси з гри, які нарешті з'явилися в серіалі. Наразі варто звернути увагу на те, де відбувалися зйомки.

The Last of Us, скріншот: Youtube
The Last of Us, скріншот: Youtube

Туристи практично "окупували" західну канадську провінцію Альберта. Про це повідомляє видання Global News. Місцева влада тепер сподівається стимулювати економіку за рахунок фанатів The Last of Us, які все прибувають і прибувають на місце зйомок першого сезону.

Потік відвідувачів відновився з початку першого сезону серіалу в січні 2023 року. Особливо їм подобаються місця, де знімаються важливі сцени сюжету. Більше того... деякі туристи прибувають навіть здалеку. Наприклад, із Бразилії, щоб зробити фотографії місцевих пейзажів уздовж мосту невеликого містечка Канмор, повз який проїжджав головний герой.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

The Last of Us, скріншот: Youtube
The Last of Us, скріншот: Youtube

Туристи також активно відвідували справжні кафе та навіть заправні станції у містах цього району, де знімалися деякі сцени із серіалу. Через це місцева влада не сильно поспішає розбирати декорації, які були використані на зйомках, щоб залучити туристів та матеріальний зиск із цього.

Нагадаємо, в The Last of Us показали боса, який легко відриває голови тим, хто вижив: Еллі в небезпеці

Як повідомляв "Знай.uа", Белла Рамзі з "The Last of Us" показала унікальні кадри зі зйомок: зброя, зруйноване місто та посмішки Паскаля

Знай.uа писав, грибок з "The Last of Us" виявили у світі, вчені показали схожість з covid-19: "Живе в грунті і вдихається в..."