Відомий гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий розсмішив українців пародією на главу тік-ток військ рамзана кадирова та його трофейний пістолет, за допомогою якого нібито наклав на себе руки Гітлер. Ролик гуморист опублікував на своєму офіційному youtube каналі.

Юрій Великий справжній ветеран гумористичного фронту, адже з перших днів повномасштабного російського вторгнення піднімає українцям настрій та бойовий дух своїми неймовірними пародіями.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Юрій Великий посміявся з рамзана кадирова, який під час спілкування з пропагандисткою Ольгою скабеєвою похвалився трофейним пістолетом. Зброю, за словами, голови тік-ток військ йому подарували якісь командири і саме їм колись застрелився Гітлер.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Українці від душі посміялися та подякували пародисту за блискучу роботу.

"Це геніально!!! Юрію, дякую за чудову роботу!!!", "Дякую Вам Юрію, за неймовірні пародії! З ними, набагато легше переносити той біль, що завдає ворог. Ваша робота має бути оцінена керівництвом країни. Впевнена, що так буде!", "Дуже схожий, браво!", "Трофейний дон) Справжній заражений", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін youtube
Коментарі. Фото: скрін youtube

Коментарі. Фото: скрін youtube
Коментарі. Фото: скрін youtube

Раніше портал Знай повідомляв, Юрій Великий із "Квартал 95" розкрив таємницю росіянина, який хотів викрасти тіло Леніна з Мавзолею: "Звільнити місце іншому".

Також наш портал інформував, зірка "Квартал 95" Юрій Великий змусив українців надривати животи: "Типовий вечір у мордорі".

Крім того, ми писали, комік з "Кварталу 95" Юрій Великий посміявся над Гіркіним та Пригожиним: "Командир друшляків".