Українська співачка, ексведуча шоу "ЖВЛ" та учасниця гумористичного проекту "Жіночий квартал" Віра Кекелія нещодавно вдруге стала мамою, але це не заважає їй активно вести Instagram та працювати.

Віра Кекелія продовжує розповідати українцям про материнство, адже влітку 2022 року у їхній родині з'явився другий син. На цей раз в інтерв'ю телеканалу 1+1 вона поділилася, як народження дитини буквально врятувало її шлюб із чоловіком.

Віра Кекелія, фото: Instagram
Віра Кекелія, фото: Instagram

Після пологів артистці було страшно поєднувати материнство та роботу, але їй вистачило на це сили. Зараз вона спокійно залишає дітей на близьких, а сама йде на зйомки, проте через війну переживань побільшало.

"Серце не на місці тільки з однієї причини – ми живемо в дуже неспокійні часи. Тож коли оголошується тривога, прошу на якийсь час відкласти зйомки, щоб до відбою залишатися поруч зі своїми хлопцями", - розповіла Віра.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

У сім'ї Віри та Романа були конфлікти та складнощі, але після другого сина все вирішилося. Коли артистка була вагітною в Грузії, пара усвідомила, що це - бути в розлуці з коханими, а разом вони сильні і зможуть подолати все.

"Діти – потужний поштовх для батьків, вони приносять в сім’ю надзвичайно позитивну енергію. Мені здається, наш Матвійко допоміг розібратися в багатьох сімейних проблемах, у тому числі – і в конфліктах", - зізналася Кекелія.

Віра Кекелія, фото з Instagram
Віра Кекелія, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Віра Кекелія із "Жіночого кварталу" розповіла, як материнство може загнати в кут: "Хочеться бути ідеальною"

Як повідомляв Знай.ua, зірка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія перетворилася на пікову даму: партія, панове