Відома українська артистка Даша Астаф'єва потішила українців гарячими кадрами у панчохах та боді рожевого кольору. Захотілося різко процитувати Фріду Кало.

Пост з'явився на її сторінці у соціальній мережіInstagram, Активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників новими кадрами, які найчастіше мають відвертий характер. На цей раз не виняток.

Даша Астаф'єва, фото: Знай.ua
Даша Астаф'єва, фото: Знай.ua

На кадрах вона з'явилася у боді рожевого кольору з глибоким декольте. Також можна помітити колготки в сіточку, а також величезну кількість прикрас.

У таких самих вбраннях можна побачити і її колег по сцені, з якими Даша Астаф'єва виступала.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

"Я не прошу тебе мене поцілувати, і не вибачайся переді мною, коли я думаю, що ти неправий. Я навіть не проситиму тебе обійняти мене, коли мені це найбільше потрібно. Я не прошу тебе говорити мені, яка я красива, навіть якщо це брехня, і не пиши мені красивих слів... Я не проситиму тебе зателефонувати мені, щоб розповісти, як пройшов твій день, і сказати, що ти сумуєш за мною.Я не проситиму тебе дякувати мені за все, що я роблю для тебе, і піклуватися про мене, коли душа вичерпається, і, звичайно, я не проситиму тебе підтримати мене в моїх рішеннях" - сказано в повідомленні під постом.

У коментарях під постом користувачі почали писати, що про це думають:

"Твоєї конкуренції не витримає український формат. Краще не бачив"; "Це нові з брюликами костюми?"; "Я зараз лусну від гордості, що в нас такі дівчата красуні"; "Гордість України такі дівчата"; "Якщо вибір між мною і кимось ще, вибери не мене ❤️"; "Красуня на все 💯"...

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Даша Астаф'єва показала, як потрібно носити панчохи - ці ноги хоче кожен: "Дізнався вже наприкінці".

Раніше ми повідомляли, що гаряча "володарка килимів" Даша Астаф'єва нудьгує часом без Playboy: "Секрет дорослої...".