Популярний турецький кіноактор Керем Бюрсін має заслужену славу у шанувальників мелодраматичних серіалів.

Найвідоміша його робота - роль у серіалі під назвою "Постукайся в мої двері". Коли стрічка вийшла на екрани, любов до актора-красеві спалахнула з неймовірною силою.

Якось Керем зізнався в одному з інтерв'ю для турецьких ЗМІ, що мав кілька планів на майбутнє, окрім як побудувати акторську кар'єру. За словами чоловіка, він не боїться жодної роботи і готовий навіть до найскладніших випробувань.

Однак він радий, що деякі плани ніколи не справджуються – і це на краще.

Керем Бюрсин. Фото: Instagram
Керем Бюрсин. Фото: Instagram
Керем Бюрсин. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Часто журналісти запитують Керема про його минуле, запитують про його мрії. В одному з недавніх інтерв'ю Керем розповів про свій план, якому так і не судилося збутися.

"Якби моя кар'єра в кіно не склалася, я поїхав би до Нової Зеландії і став би теслею. Я багато чого вмію робити, я майстер на всі руки. Але в результаті добре, що мій план стати теслею не реалізувався і все сталося саме так. як трапилося" , - визнає Керем.

Фото зі сторінки Керема Бюрсіна
Фото зі сторінки Керема Бюрсіна

Нагадаємо, що Мелек з "ПВМД" Ельчин Афаджан розцвіла в холоді роздягненої: "Люблю тебе, крихітко".

Раніше ми повідомляли, що Ханде Ерчел і Керем Бюрсін усе ще разом: шанувальники "словили" Еду та Серкана з ПВМД, кохання живе.

Також стало відомо, що Керем Бюрсін з "Постукайся в мої двері" розповів правду про особисті стосунки .