Молода дружина популярного українського виконавця та композитора Віктора Павліка, мати їхнього синочка Михайла, Катерина Репяхова, у своєму особистому блозі вирішила поділитися зі своїми шанувальниками правдою та неправдою про себе.

Інформацією вона поділилася на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Instagram.

"Як ви знаєте, ЗМІ люблять перекрутити, перебільшити або взагалі придумати неправду про мене та мою родину. Ось і я вирішила трохи розважити вас: написала неправдиві речі про себе і серед них помістила лише 1 факт, який є правдою. Виявляється, фантазувати неправду дуже навіть забавно… Давайте перевіримо, чи багато з вас зможуть побачити серед «жовтої преси» справжню інформацію про мене» , - каже Катерина.

Катя Реп'яхова з Павликом. Фото: Instagram
Катя Реп'яхова з Павликом. Фото: Instagram

Вона навела кілька прикладів таких "фактів", які важко відрізнити від правди. Наприклад, заявила, що вперше закордоном побувала у 18 років, і в той же раз заблукала в аеропорту; що свого тата я бачила лише 3 рази в житті; що так і не навчила Віктора Павлика дарувати квіти і їй досі доводиться йому нагадувати про це; і т.д.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Скрін, Instagram Репяхова
Скрін, Instagram Репяхова

Скрін, Instagram Репяхова
Скрін, Instagram Репяхова

Скрін, Instagram Репяхова
Скрін, Instagram Репяхова

"Божечки, навіть не знаю, що й вибрати, придумала так придумала", "Блін, дуже важко зрозуміти, що правда", "Про квіти та чоловіка, про ім'я думаю не правда", - пишуть її читачі у коментарях .

Нагадаємо, що дружина Віктора Павліка Катя Репяхова розчепірила ніжки на диванчику і викликала хвилю хейту: "Мете в п**но?"

Раніше ми повідомляли, що Катя Репяхова вже обирає з Віктором Павліком ім'я другої дитини: "Для дочки".