Самопроголошеної "Діснєєвської дорослої" Ребела Уілсона було заборонено в Діснейленді на 30 днів після порушення одного з їхніх правил.

"Я сфотографувався в секретній ванній в Діснейленді, що незаконно... і мене офіційно забанили на 30 днів", - сказала 43-річна Вілсон Хасану Мінхаджу в "The Daily Show".

На щастя, статус зірки фільмів "Ідеальний голос" та "Холостячки" дозволяв їй вибирати дні, коли їй буде заборонено входити до найщасливішого місця на землі.

"Вони подзвонили мені і сказали: "Бунтарка, які 30 днів ти не хочеш приїжджати до Діснейленду, тому що ти поїхала на зйомки фільму чи щось таке?" і я сказала: "О, червень підійде"", - згадує вона.

Ребел Вілсон
Ребел Вілсон

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Вілсон, яка зізналася, що вона "Діснєєвська доросла", побралася з Рамоною Агрума в Діснейленді минулого місяця.

"Я побралася в Діснейленді, найщасливішому місці для пропозицій" , - сказала Вілсон 37-річному Мінхаджу, жартома додавши: "Не те щоб я одержима Діснейлендом. Просто я ходжу туди що вихідних, кожне важливе свято і кожна важлива подія в житті" .

Поряд зі своїми заручинами Вілсон також відсвяткувала своє 40-річчя у парку розваг і навіть залишилася там на ніч.

Нагадаємо, що мокра і худа Ребел Вілсон хизується в червоному купальнику з великим вирізом.

Раніше ми повідомляли, що Ребел Уілсон демонструє тіло у прозорому топі після дивовижного перетворення.