Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова нещодавно вже тішила новими публікаціями, одна з яких показує молоду матусю у збудливому образі на фотосесії.

Тоді на ній були тільки білі труси та майка. І підібрані пози теж багатьом видалися не дуже вдалими. Молодій мамі довелося розсунути ноги. А зараз Катерина продовжила ділитися фотографіями, за допомогою яких намагається довести, що її "ще не варто списувати з рахунків". Проте, знову-таки, українці опинилися в шоці...

Катерина Репяхова, фото: Instagram
Катерина Репяхова, фото: Instagram

На цей раз Катерина Репяхова показала всім свої соски, ніяк не прикривши їх, сфотографувавшись у джинсах та топіці.

"Вам більше личить ніжність, ніж секс. Ті соски ну зовсім ні до чого. От просто все псують. Є жінки, яким секс ось просто їх тема і все гармонійно дивиться. Ваша тема - ніжність без інтиму вульгарності та вульгарності", "Звідки стільки неадекватів? Дівчина одягла топ і все, ганьба на все село", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Катя Репяхова, фото: Instagram
Катя Репяхова, фото: Instagram

Катя Репяхова, фото: Instagram
Катя Репяхова, фото: Instagram

Катя Репяхова, фото: Instagram
Катя Репяхова, фото: Instagram

З чим пов'язано те, що останнім часом Катерина дедалі частіше постає в спокусливих образах, невідомо. Можливо, напружені стосунки із Віктором Павліком.

Нагадаємо, Катя Репяхова вирішила розповісти правду про Машу Єфросініну: "Папу бачила 3 ​​рази в житті"

Як повідомляв "Знай.uа", Катя Репяхова вже обирає з Віктором Павліком ім'я другої дитини: "Для дочки"

Знай.uа писав, Катя Репяхова похвалилася своїми багатствами, може і без Віктора Павліка: "Чоловік настільки звик"