Популярний український артист Андрій Данилко більш відомий, як Вєрка Сердючка, опублікував відео, яке викриває брехню президента росії Володимира путіна.

Цим відеороликом Андрій Данилко поділився на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram 9 березня.

Володимир путін оголосив війну Україні через те, що нібито "неонацисти" знищують російськомовне населення. При цьому президент Росії називає війну "визволенням" України. Однак це абсолютна брехня, адже ніхто й ніколи в Україні не обмежував російськомовне населення.

Скріншот допису Андрія Данилка
Скріншот допису Андрія Данилка

Для цього Андрій Данилко показав найпростіші факти. Так, на останніх виборах президента України кандидат від націоналістів набрав лише 1.6% голосів. До того ж, на виборах до Верховної Ради націоналісти набрали 2.15% голосів.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Чинний президент України Володимир Зеленський – російськомовний етнічний єврей. В Україні близько половини населення використовують російську мову. 27% українців розмовляють лише російською.

Андрій Данилко. Фото: скріншот youtube
Андрій Данилко. Фото: скріншот youtube

Тому виходить, що володимир путін брехун і військовий злочинець. Саме путін розпочав війну на Донбасі. Він постачав їм зброю, а ватажками про "ЛДНР" поставив громадян рф. А зараз здійснив повномасштабне вторгнення на територію України.

Нагадаємо, що важка хвороба поставила під питання діяльність Андрія Данилка: "Став одним із найгарячіших".

Раніше ми повідомляли, що а де ж Геля? Українцям розповіли, куди зникла напарниця Вєрки Сердючки та чи замішана в цьому Інна Білоконь.